livery baru Rossi


Weleh,jebul iki to sragam anyarne Rossi nang tim Ducati.mbuh taon iki Marlboro nyeponsori po ora,soalè logo(samaran)sing garis-garis kok ra ketok.tapi,sponsor sih bejibun…sebut wae,Generalli,TIM,tuning haus,eh,house AMG,tukang bikin jeans DIESEL,ngombenan Monster Energy,Riello ups,wuaaahhh…segambreng pokokkè.ngerti dewekan,Rossi kui koyo papan iklan.produk opo wae gampang nempel,biar seko luar dunia sing bau-bau balap.jelas,Rossi kan jaminan prestasi dan terkenal.kabeh sing bau Rossi mesti dilirik okeh wong…!!

poto iki mulai dirilis,bar acara Wroooom wingi.okeeehh sing berubah seko penampilan Vale…sing dulunè biru,dadi abang,tapi warna khasè Rossi nggak berubah,tetep ono kuningè…wong warna khas kok.nggak lali kebiasaan pake sepatu belang kiri kanan(tiru-tiru aku…qqq… :mrgreen:).

*gambarne siji wae biar ora usah pake mikroskop…. :mrgreen:

Piss pakde….!!!

8 thoughts on “livery baru Rossi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s